Enviaments:

El preu d’enviament de la teva comanda pot varia segons la destinació i el pes. Per saber el preu d’enviament de la teva comanda afegeix tots els productes que voldràs al carret, posa la teva direcció i tria l’opció d’enviament que més et convingui.

Temps d’enviament:

Les comandes de productes sota stock sortiran de magatzem (dies laborables) en 24-48 h. En aquells productes que siguin sota comanda caldrà veure les especificacions de cadascun, ja que deprendrà del temps de producció. En èpoques de més comandes, ofertes o promocions les comandes podrien trigar fins a 48 hores més a ser enviades.

Els nostres paquets s’envien amb diferents empreses per mantenir el preu, entregues de dilluns a divendres i fins a dos intents d’entrega, els enviaments els hi seran notificats a l’email o SMS facilitat a la comanda perquè puguin seguir el seu paquet. El temps estimat de les entregues són de 24-72 h. tot i que pot variar segons la destinació.

Si us plau, tingues en compte que els temps de lliurament per a enviaments fora d’Espanya poden variar en funció de factors aliens a nosaltres pel que no ens fem responsables de possibles retards en els temps de lliurament. Tot i això si la teva comanda es retarda més del normal, pots enviar-nos un email a shop@laurelestudio.com i farem una reclamació.

En cas de dubte amb qualsevol enviament contacta amb nosaltres i t’ajudarem.

Devolucions:

Les devolucions s’hauran d’efectuar en un termini de 7 dies des del lliurament de la comanda. Per poder efectuar-se una devolució, el producte o productes a retornar han de trobar-se en perfectes condicions, amb el seu embalatge original intacte. Per gestionar la devolució enviï un e-mail a shop@laurelestudio.com informant sobre el motiu de la devolució, posteriorment iniciarem el procés. Un cop rebem el paquet, comprovarem que tot sigui correcte, en cas afirmatiu procedirem al reintegrament l’import del producte (NO l’import d’enviament) al compte facilitat.

No s’efectuen devolucions dels productes que han estat personalitzats o sota comanda especifica. En aquests casos només es podrà demanar devolució en cas que hi hagi un error per part nostre, per aquest motiu haurà de revisar les dades entregades i comprovar que són correctes en el producte entregat. Si les dades que ens va donar no corresponen al qual se li ha entregat enviï un e-mail a shop@laurelestudio.com amb una fotografia del producte i procedirem a reenviar el producte correcte.