Personalitza el que vulguis

EL TEU POWER PERSONAL

Vols agrair als participants del teu esdeveniment la seva assistència? Agrair la seva confiança a clients, alumnes o seguidors? Celebrar el final d’un projecte? Regalar o regalar-te un producte més personal?

Fes un producte personalitzat i sostenible!

Amb la tecnologia de la impressió 3D i el gravat làser, pots fer els teus propis productes personalitzats, sense la necessitat de fer grans quantitats i treballar des de la sostenibilitat, ja que el material utilitzat és completament biodegradable.

Pots personalitzar-los amb el que millor et representi, fugir de productes estandarditzats.

Amb aquestes tecnologies pots oferir-los productes personalitzats amb la teva imatge corporativa, el missatge i/o forma que més concordi amb la teva visió. També pots triar els colors o les seves combinacions per a donar-li més personalitat.

Clauers, imants de nevera, sotagot, joies, etc.

Expliquem la teva idea!

ET DONO IDEES?

ESDEVENIMENTS O REGALS PERSONALITZATS

Si estàs preparant un esdeveniment (congrés, casament, aniversari, etc.) i vols agrair als teus assistents la seva presencia o vols fer un regal. Pots personalitzar qualsevol dels productes que pots veure a la botiga, aplicant els colors escollits, frase o forma.

OBRIM LA PORTA AL CONEIXAMENT

Si tens un centre educatiu (escola d’idiomes, llar d’infants, escoles d’educació primària, etc.) Pots oferir un obsequi que doni la benvinguda als teus nous alumnes o a les seves famílies creant un cercle de confiança.

DONAR UNA ALEGRIA ALS TEUS CLIENTS / SEGUIDORS / PROVEÏDORS

Pots tenir el teu propi producte personalitzat posar a la disposició dels teus clients, ja sigui a la teva botiga, com a complement d’un altre producte o simplement oferir un regal per agrair al client, seguidor o proveïdor la confiança i tracte que han tingut amb tu.

BENVINGUTS A CASA VOSTRA

Un clauer? No, les claus a la teva llar. Ja siguis l’arquitecte que ha acabat la nova llar i vols entregar les claus als seus nous propietaris amb més power o com a propietari vols tenir fins i tot les claus de la teva llar on es reflecteixi la teva sintonia.

PERSONAL SEMPRE ES MILLOR!

Quan els productes que ens entreguen són personalitzats, sempre fan més il·lusió, poses la teva energia i es nota.

Si tens preguntes, t’ha agradat la idea o simplement vols saber més, no dubtis a preguntar-me i estaré encantada de respondre!